Design samen je droomtuin...

Hoe creëer je een stijlvol & praktisch ontwerp voor je nieuwe tuin? Een tuin waar je in kunt relaxen. Een plek waar je verliefd op wordt. Daar schakel je Koning & Peeters voor in. Een professionele partij die je ideeën uitwerkt en je daarbij adviseert waar nodig. Het allerleukste van een nieuwe tuin is misschien wel het creatieve proces dat er aan vooraf gaat. Maar, het is wel belangrijk dat het goed gebeurt. Je kunt ons zien als je sparringspartner en onafhankelijke adviseur tijdens het gehele traject. Een totaalontwerp is al mogelijk vanaf €695,-

Wil je de mogelijkheden ontdekken?
Gratis & Vrijblijvend

3D Visualisatie

Visualiseer je nieuwe tuin in 3D. Door het ontwerp in 3D uit te werken ben je weer een stapje dichter bij de realisatie. Door deze manier van werken garanderen we dat de realisatie ook echt aan al je wensen voldoet. Bij Koning & Peeters werken we aan 'one of a kind' ontwerpen. Voor al onze opdrachtgevers bedenken we samen een uniek en bijzonder tuinconcept. Een moderne en luxe uitstraling, maar tegelijkertijd denken we ook mee over je budget. Een totaalconcept op maat, vanaf €695,-.

´Buitengewoon enthousiast over het resultaat´

Lisa Janssen-Kruijs

Met onze tuin van 200m2 kwamen mijn man en ik er samen niet uit. Uiteindelijk hebben we bij Koning & Peeters aangeklopt voor een ontwerp. Het was eigenlijk in één keer raak. Precies waar we naar op zoek waren! Een tuin met karakter en waar je uitstekend kunt relaxen na een lange werkdag. Wij zijn allebei buitengewoon enthousiast over het resultaat en ik zou Koning & Peeters zeker aanraden aan vrienden en familie.

Beoordeling: 9.6 uit 10

Totaalconcept

Koning & Peeters is je partner tijdens het gehele traject. Zo ook tijdens de realisatie. Met meer dan 50 partners door heel Nederland kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Zo weet je zeker dat het ontwerp ook precies zo word gerealiseerd zoals jij dat voor ogen hebt. Koning & Peeters werkt samen met leveranciers en betrouwbare uitvoerende partijen. We nemen je graag mee in alle mogelijkheden die we je kunnen bieden. Van ontwerp tot en met realisatie.

Direct een offerte aanvragen?
Gratis & Vrijblijvend